Salarisadministratie Eindhoven

Wij verzorgen uw salarisadministratie in Eindhoven

U bent ondernemer en heeft personeel in dienst? Dan weet u dat dit een veel werk met zich meebrengt. U moet namelijk een salarisadministratie bij gaan houden, waarin inzichtelijk is wat uw werknemers verdienen en welk deel hiervan wordt afgedragen. Het is wettelijk verplicht om als ondernemer met personeel een dergelijke administratie te voeren. Deze vlieger gaat ook op als u bijvoorbeeld een vereniging of stichting heeft met personeel in dienst. Het maakt niet uit of u een klein of groot bedrijf heeft, het bijhouden van een goede salarisadministratie brengt veel werk met zich mee. U moet bijvoorbeeld ook veranderende regels en wetgevingen in de gaten houden. Castelijns & Swaans kan u dit werk uit handen nemen.

 

Salarisadministratiekantoor Eindhoven

Als u in zee gaat met Castelijns & Swaans, dan gaat u werken met een bedrijf dat bij u in de regio is gevestigd. Wij kennen de regionale situatie en weten alle lokale regels en wetgevingen uit ons hoofd. Als u dan ook met ons aan de slag gaat, dan komt u samen te werken met een bedrijf dat weet wat er bij u in de omgeving speelt. Een bedrijf dat medewerkers heeft die bij u in de buurt wonen en die met passie voor u aan de slag gaan. Bent u al vertegenwoordigd door een ander kantoor? Dan helpen wij u met het maken van de overstap naar ons kantoor. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken of uw salarisadministratie voor Eindhoven wel ongestoord voort wordt gezet.

 

Op zoek naar een goede salarisadministratie in Eindhoven?

Wij weten wat u zoekt in een salarisadministratiekantoor voor Eindhoven. U zoekt een bedrijf dat van de hoed en de rand weet en dat vertrouwelijk met uw informatie omgaat. Een bedrijf dat weet wat er in uw regio speelt en dat u kan helpen met advies. Neemt u eens een kijkje op onze website om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Hier vindt u ook een contactformulier waarmee u uw vragen aan ons kunt stellen. U kunt natuurlijk ook telefonisch een vrijblijvende afspraak met ons maken.